Over ons

Modelvliegvereniging 's-Hertogenbosch bestaat al sinds 1 maart 1958 en is opgericht door een kleine groep enthousiastelingen. De vereniging is ontstaan uit een vriendenclub, maar is in de loop der tijd uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met ongeveer 60 leden.

Modelvliegvereniging-s-Hertogenbosch-x1

We hebben de beschikking over een fraai vliegterrein met een apart terrein voor zweefvliegen aan de Tweede Hoefsteeg te Rosmalen. Je bent hier natuurlijk altijd welkom! Vooral in het zomerseizoen wordt er in de weekeinden en op de donderdagavonden gevlogen.

Modelvliegvereniging-s-Hertogenbosch-2

Gedurende het seizoen houden we diverse evenementen zoals een barbecue en een funfly.

We hebben statuten, een huishoudelijk reglement en voeren tevens een actief ARBO beleid. We zijn lid van de KNVvL en baseren ook onze veiligheidsreglementen hierop.

Modelvliegvereniging-s-Hertogenbosch-4